Optimaliseer het energiebeheer voor uw IT-infrastructuur – met Eaton

februari 12, 2018

Moderne bedrijven moeten sneller en beter kunnen reageren op de voortdurend veranderende marktdynamiek en concurrentiedruk. Dit vraagt dan ook om een duidelijke strategie voor de IT-infrastructuur met als doel: een verbeterde bedrijfscontinuïteit, lagere kosten en een verbeterde operationele efficiëntie. Maar zelfs deze moderne en doordachte infrastructuren hebben het nakijken bij een stroomstoring. Optimaliseer daarom tevens het energiebeheer van uw IT-infrastructuur. Dit is mogelijk in 5 duidelijke stappen om de voordelen hiervan ten volle te benutten en belangrijker nog de risico’s voor de bedrijfscontinuïteit te vermijden.

Beschikken over de juiste UPS om uw IT-apparatuur tegen stroomproblemen, en uw bedrijf tegen onverwachte downtime te beschermen, is de eerste stap.

Maar met een toenemend aantal bedrijfstoepassingen dat op gevirtualiseerde platformen draait is het cruciaal dat uw stroombescherming zich uitstrekt tot uw gevirtualiseerde servers. Dit is de volgende stap.

Als u over powermanagement software beschikt krijgt u een duidelijk zicht op het volledige ecosysteem van uw energiestromen. En met intelligente software kunt u uw energiebeheerinfrastructuur integreren in uw virtuele omgeving en alles beheren via één enkel scherm.

De juiste aanpak

Overweeg een virtualisatie-ready UPS van Eaton om de bescherming van uw virtuele servers te optimaliseren. In combinatie met Eaton’s Intelligent Power Software kunnen ze worden gemonitord en beheerd via uw virtualisatie-dashboard – waardoor maatregelen voor calamiteitenbeheersing kunnen worden geïnitieerd in geval van een alarm.

Bekijk ook de andere stappen om uw energiebeheer van uw IT-infrastructuur te optimaliseren; Beschermen, Verdelen, Organiseren, Beheren en Onderhouden.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl