OPPLE Smart Lighting systeem

Simpel en Slim

maart 28, 2018

Het gebruik van slimme verlichting in kantooromgevingen kan veel energie besparen, maar zowel de installatie als het gebruik ervan is vaak ingewikkeld en duur. Daarnaast is er in veel gevallen een gespecialiseerde installateur vereist. Hierdoor is slimme verlichting nog maar in relatief weinig applicaties toegepast.

OPPLE heeft een volledig nieuw systeem ontwikkeld om de mogelijkheden van Smart Lighting voor iedereen beschikbaar te maken. Het OPPLE Smart Lighting systeem onderscheidt zich door de extreem eenvoudige installatie: de armaturen kunnen rechtstreeks uit de doos het plafond in, aangesloten worden op het net en geïnstalleerd worden met behulp van de gratis OPPLE Smart Lighting App
(Android en iOS). Geen extra draden, hulpstukken, gateways, servers of controllers zijn vereist – alles zit in de LED driver van het armatuur en deze communiceert direct met uw smartphone of tablet. Iedereen kan het gebruiken – geen experts nodig!

De OPPLE Smart Lighting producten zijn volledig compatibel met bluetooth op uw smartphone of tablet via Bluetooth Low Energy (BLE) ‘Mesh’. De eerste producten in deze ‘slimme’ familie zijn de LED Slim Panel Performer, de LED Downlight Performer, een draadloze bewegingsmelder en een draadloze wandschakelaar. Daarnaast zijn deze slimme producten volledig te bedienen met de OPPLE Smart Lighting App.

Met het nieuwe OPPLE Smart Lighting systeem kan tot 60% energie bespaard worden ten opzichte van conventionele verlichtingssystemen. Door de scherpe prijs en het installatiegemak zijn zeer korte terugverdientijden te realiseren (< 1 jaar). Bovendien biedt het OPPLE Smart Lighting systeem de mogelijkheid om specifieke scenes voor te programmeren in verschillende ruimtes.

Stap nu over op het OPPLE Smart Lighting systeem, bespaar onmiddellijk en ervaar de mogelijkheden van moderne slimme verlichting zelf!

www.opple.com

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl