OPPLE Smart Connect Box

mei 6, 2020

OPPLE Lighting heeft haar Smart Lighting systeem uitgebreid met een nieuw product: de Smart Connect Box. Een zeer divers apparaat dat het mogelijk maakt om uw Smart Lighting systeem verbonden te maken met de buitenwereld. Het idee is simpel: u verbindt de Smart Connect Box aan het netwerk in uw gebouw en u kunt op afstand communiceren met alle Smart armaturen, sensoren en schakelaars.

Energieverbruik in kaart

Met de Smart Connect Box is het mogelijk grafieken te maken per gebouw, per verdieping en per ruimte.
Het maakt inzichtelijk wat binnen een bepaalde periode het energieverbruik is, wat het klimaat is en op welke tijdstippen er beweging is gedetecteerd. Ook kunt u via de Smart Connect Box heel eenvoudig de armaturen op afstand in- en uitschakelen, of dit met de scheduler automatisch instellen. Dit maakt de Smart Connect Box een ideale oplossing voor facility managers bij het beheren van grotere gebouwen. Doelstellingen rondom groene activiteiten zoals energiereductie kunnen ook eenvoudiger worden behaald.

U kunt de Smart Connect Box heel eenvoudig toevoegen aan uw OPPLE Smart Lighting systeem: u hoeft niets te wijzigen of te vervangen rondom de bestaande Smart Lighting installatie. Wilt u de Smart Connect Box tevens onderdeel maken van uw huidige gebouwbeheersysteem (GBS)? Via Modbus is dit perfect mogelijk: de Smart Connect Box kan hieraan worden aangesloten en alle data komen ter beschikking aan het bestaande GBS.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl