OPPLE LED

Slimme OPPLE LED verlichting voor kantoren

november 5, 2018

Bij OPPLE vindt u voor elk lichtplan een passende oplossing. Kwalitatief uitstekend en betaalbaar met een goede service!

De OPPLE armaturen bieden een hoog niveau van visueel comfort. Het optisch ontwerp voorkomt onbehaaglijke verblinding (<UGR19) en is “beeldschermvriendelijk”. Het licht is uiteraard flikkervrij, heeft het een goede kleurweergave en kleurconsistentie.

Naast een lange levensduur – 70.000 branduren L70 – bieden deze armaturen ook een aanzienlijke energiebesparing dankzij de hoge systeemefficiëntie van 100 tot wel 115 lumen per Watt. Hiermee kunnen de armaturen ook in aanmerking komen voor de Energie-Investeringsaftrek (EIA)*

Smart Lighting

Om het gebruik- en installatiegemak te vergroten biedt OPPLE naast de reeds beschikbare DALI lichtbesturing, tegenwoordig ook de OPPLE Bluetooth Low Energy (BLE) techniek op o.a. deze armaturen. Het OPPLE Smart Lighting besturingssysteem kenmerkt zich door een bijzonder eenvoudige installatie. Er zijn, naast de voeding, geen extra bedrading, fitting, gateway of regelunit nodig. Alle Smart Lighting armaturen kunnen direct met de OPPLE Smart Lighting app worden bediend. Indien wenselijk kan het systeem worden uitgebreid met de Smart Switch en/of de Smart Sensor voor extra comfort en energiebesparing.

Met het OPPLE smart relais kan OPPLE Smart Lighting ook worden ingezet om andere armaturen of lichtbronnen aan en uit te schakelen. Dit biedt u eindeloze mogelijkheden om het lichtplan uit te breiden met andere armaturen.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl