Opple lanceert een nieuwe generatie HIGHBAY armaturen

juni 7, 2017

Binnen het Opple assortiment is de highbay een zeer gewild product. Eerdere types hebben al bewezen robuust en zeer efficiënt te zijn; in vergelijking met de traditionele 250 – 400 W klokarmaturen bespaart u al snel 80% op uw energiekosten. Onmiddellijk 100% licht bij inschakeling is een ander groot voordeel van LED.

De derde generatie LED Highbay Performer onderscheidt zich door zijn compactheid en wederom verbeterde efficiëntie van meer dan 125 lm/W. Het armatuur heeft een levensduur van 70.000 uur – dus installeren en u heeft er voorlopig geen onderhoud meer aan. De keuze uit een 60, 100 of 60+100 graden bundel, DALI of non-DALI geeft u alle flexibiliteit. Door het speciale ontwerp van het optiek zijn er minder armaturen nodig, waardoor u opnieuw een besparing kunt realiseren ten opzichte van uw huidige installatie.

De Highbay G3 is water- en schokbestendig (IP65/IK08) en voldoet daarmee aan alle eisen en applicaties voor binnen en buiten. Door middel van een beugel is het armatuur ook als opbouwarmatuur te installeren. Genoeg redenen om te kiezen voor de nieuwe Highbay Performer G3.

Meer informatie vindt u op www.opple.com.

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl