OPPLE lanceert nieuwe armaturen met CRI90 voor een goede kleurweergave

Geef je kleuren een boost met CRI90

juli 1, 2020

Heb jij dat ook wel eens, dat je denkt een groene trui aan te hebben, maar op kantoor blijkt de trui bruin te zijn. Of in een winkel denk je een rode trui te kopen, blijkt deze als je buiten komt oranje te zijn.

Dit fenomeen heeft met de kleurweergave van verlichting te maken. Licht heeft een bepaalde CRI, Colour Rendering Index, de mate waarop kleur juist wordt weergegeven op een schaal van 1 tot 100. Zonlicht heeft een kleurweergave van 100. Alle kleuren in het spectrum worden 100% weerkaatst en is het meest natuurgetrouw.

OPPLE lanceert nu, naast de standaard CRI80 oplossingen, nieuwe armaturen met CRI90! Dit betekent dat de kleuren extra natuurgetrouw en mooi worden weergegeven door het licht van deze armaturen. Rood is rood, bruin is bruin en ga zo maar door.

Dit betekent ook dat je huidskleur er beter uitziet onder CRI90. De roodtinten in je huid worden beter weergegeven, je voelt je prettiger in welke omgeving dan ook.

Toepassingen voor CRI90 kunnen zijn: kantoren, zorginstellingen en natuurlijk winkels.

De CRI90 armaturen zijn verkrijgbaar in LED Slim Panel Performer UGR19, LED Downlight Performer HG/MW, LED Spot 3C Performer Compact, LED Spot 3C Performer, LED Spot Performer Swing en LED Spot Performer RA

Heb je interesse in CRI90 armaturen, vraag dan een van onze OPPLE account managers om advies.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl