Oosterberg webshop vernieuwd

maart 1, 2019

Graag informeren wij u over het feit dat de Oosterberg webshop is vernieuwd. Per 2 april a.s. kunt u enkel nog gebruik maken van onze vernieuwde webshop.
De Oosterberg webshop is continue in ontwikkeling en in de loop der tijd zijn er veel functionaliteiten toegevoegd. Nu vonden wij dat het tijd werd voor een nieuw, fris jasje.

De vernieuwde webshop heeft een moderne lay-out en is geoptimaliseerd voor weergave en gebruik op zowel mobiele apparaten als desktops. Hierdoor kunt u op ieder moment en overal eenvoudig gebruik maken van onze webshop.

De vernieuwde webshop mag er anders uit zien, de functionaliteiten zijn grotendeels gelijk gebleven. Zo zijn de navigatieknoppen bovenin hetzelfde gebleven, is het bestelproces niet veranderd en kunt u nog steeds een digitale versie van onze brochures inzien.

Planning

De ‘oude’ webshop zal op 2 april 2019 vervangen worden door de vernieuwde webshop. Vanaf dit moment kunt u enkel nog gebruik maken van onze vernieuwde webshop.

Hoe komt u op de nieuwe webshop?

Wanneer u vanaf 2 maart inlogt via webhop.oosterberg.nl, ziet u eerst onze oude vertrouwde webshop. U kunt vanaf hier naar de nieuwe webshop gaan via de button ‘Nieuwe webshop proberen’.

Wilt u meer weten over de nieuwe, maar ook bestaande functionaliteiten van onze webshop? In de Elektro & zo van maart/april 2019 leest u hier meer over. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw Oosterberg contactpersoon.

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe webshop? Dan kunt u contact opnemen met uw vestiging.

www.oosterberg.nl/onze-vestigingen

 

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl