Oosterberg voorraadhoudend partnerleverancier Siemens SENTRON Low Voltage

oktober 18, 2018

Oosterberg is vanaf 1 november 2018 voorraadhoudend partnerleverancier van het Siemens SENTRON Low Voltage productenprogramma.

Wat is het Siemens SENTRON programma?

Alle producten die te maken hebben met het beveiligen, schakelen en meten van uw elektrische laagspanningsinstallatie van 0,2 t/m 6.300A. Daarbij levert Siemens een innovatief programma aan producten die uw installatie optimaal beveiligd voor personen en goederen, te weten: overstroom, kortsluiting, vlamboog, overspanning en aardfouten. Met de kosteloze SIMARIS tools ontwerpt u eenvoudig en snel een installatie met maximale installatiebeschikbaarheid. SIMARIS selecteert hiervoor de juiste componenten.

Welke doelgroepen gebruiken het Siemens SENTRON programma?

• Paneelbouwers van besturingskasten, klimaatkasten (HVAC) en energieverdeelsystemen.
• De (industriële) installateur.
• OEM’s en machinebouwers
• MRO

Waar worden deze besturingskasten en verdelers toegepast?

• Door de OEM’s, de industriële sector en in de utiliteit.

Wie zijn de opdrachtgevers hiervoor?

• Machinebouwers (OEM)
• Industriële eindgebruikers (MRO)
• Installateurs die werkzaam zijn binnen de industrie en/of in de utiliteit

Nieuwste technieken en innovaties

Oosterberg heeft veel relaties die zich in bovengenoemde marktsegmenten bevinden. In een veranderende en steeds sneller acterende markt, is het belangrijk dat deze relaties op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en innovaties, die oplossingen bieden ten behoeve van veiligheid, betrouwbaarheid en installatiebeschikbaarheid. Siemens heeft daarom nu een vast contactpersoon voor Oosterberg die de relaties ondersteunt en opleidt in het maken van de slimste keuzes en ondersteund met de SIMARIS calculatiesoftware en CAx-tools.

Productmanager Siemens staat voor u klaar

Siemens Nederland, Werner van Vliet

Werner van Vliet, productmanager van Siemens is als vast contactpersoon vanuit Siemens verbonden aan Oosterberg. Al uw specialistische vragen over dit assortiment en de wijze van toepassen kunt u via Oosterberg aan hem stellen. Doel is om u als gebruikers van de componenten laagdrempeliger met Siemens in contact te brengen. Daarnaast komt hij graag samen met de accountmanager van Oosterberg vrijblijvend langs om de innovaties op het gebied van beveiligingscomponenten persoonlijk te demonstreren, waaronder de nieuwste generatie vlamboogbeveiliging. Laat u verrassen welk aanbod Siemens u te bieden heeft.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het Siemens SENTRON programma of wilt u Werner uitnodigen voor een bezoek? Neem contact op met Oosterberg: ln.gr1670343277ebret1670343277soo@e1670343277irtsu1670343277dni1670343277 of 0575 – 58 40 89

 

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl