Oosterberg na 125 jaar Koninklijk

125-jarig jubileum aanleiding voor toekenning predicaat Koninklijk

juni 2, 2018

Vandaag werd ons jubileumfeest ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan onverwacht opgeluisterd met een bezoek van de Burgemeester van Zutphen, mevrouw Vermeulen. Zij maakte bekend dat Zijne Majesteit de Koning ons familiebedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ heeft toegekend en overhandigde de bijbehorende oorkonde aan algemeen directeur Flip Oosterberg. Vanaf vandaag mogen wij ons ‘Koninklijke Oosterberg’ noemen.

Verrast

De directie, medewerkers en overige aanwezigen in de Oosterberg Buitensociëteit van Theater de Hanzehof waren compleet verrast door deze koninklijke erkenning van het 125 jaar oude familiebedrijf. Flip Oosterberg, algemeen directeur en vierde generatie ondernemer: “Dankzij de inzet van onze medewerkers, de betrokkenheid van onze partners en bovenal door het vertrouwen van onze klanten, vieren wij dit jaar ons 125-jarig bestaan. Dat het Koning Willem-Alexander heeft behaagd om ons vandaag dit predicaat toe te kennen, ervaren wij als een grote eer en verguld ons met trots.”

 

Trots

Hij deed de toezegging dat Koninklijke Oosterberg haar
jubileumslogan ‘aangesloten op de toekomst’ meer dan waar zal maken. “Recente investeringen in de mechanisatie en robotisering van ons landelijk distributiecentrum in Apeldoorn onderstrepen dat”, sprak Flip Oosterberg. Hij sloot zijn toesprak af met een dankwoord aan de Burgemeester van Zutphen, mevrouw Vermeulen. Zij was zichtbaar trots op Koninklijke Oosterberg.

 

Jubileumfeest

Bijna 500 medewerkers en gasten waren aanwezig op het jubileumfeest in Theater de Hanzehof te Zutphen. Daar was speciaal een zeer gevarieerd middagprogramma samengesteld met onder meer een op Oosterberg afgestemde stadswandeling. Deze leidde langs bijzondere plekjes in deze fraaie Hanzestad waar men – letterlijk en figuurlijk – even stil stond bij de Beukerstraat 45. Hier opende overgrootvader Oosterberg zijn pianohandel waarmee hij de basis legde voor het familiebedrijf.

 

Frans Bauer

Het avondprogramma begon met een speciaal theaterprogramma voor en door Oosterbergers met als titel ‘Oosterberg Got Talent’. Na de feestelijke uitreiking van het predicaat ‘Koninklijk’ werd het feest knallend afgesloten met een optreden van Frans Bauer en Miss Montreal.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl