Oosterberg introduceert: 'Caatje, jouw elektromaatje’

april 16, 2020

‘Hallo allemaal, Welkom bij Caatje thuis…’ Dit zou zo maar eens de introductietekst kunnen zijn van Caatje, komende weken te zien op Oosterberg TV.

Caatje, die je misschien kent van vakbeurzen en evenementen, zit in deze bijzondere tijd, net als velen anderen, thuis en gaat ons op de hoogte houden over de ontwikkelingen in de elektrotechnische branche. Dat kan informatief zijn over een productinnovatie, een webinar, een online training, ludieke acties. Maar daarnaast ook over actuele zaken in de tijd waarin we ons nu begeven.

Vandaag neemt Caatje ons mee naar een zeer interessant en actueel onderwerp, namelijk hoe het er voor staat met de voorraadbeschikbaarheid in onze branche én het ‘elektromaatjeteam’ wordt geïntroduceerd.
Kijk je mee?

Elektromaatjeteam

Mocht jij vragen hebben over bepaalde onderwerpen, merken of productgroepen die bij Caatje voorbij komen? Schroom dan niet om ons speciale ‘elektromaatjeteam’ te bellen op telnr. 0575-584092. Hilly en Ilona zitten helemaal klaar om al je vragen te beantwoorden of je te helpen. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met je eigen Oosterberg vestiging.

Samen staan we sterk!

Caatje, jouw elektromaatje’ zal langskomen op onze social media kanalen, onze website, onze digitale nieuwsbrieven en natuurlijk op Oosterberg TV onder de hashtag: #elektromaatje.
Heb je nog leuke ideeën of onderwerpen die we hierin aan de orde kunnen brengen of die je onder de aandacht gebracht zou willen zien? Laat het ons weten en mail naar ln.gr1670466686ebret1670466686soo@g1670466686nitek1670466686ram1670466686

Blijf bezig, blijf innoveren, blijf betrokken en blijf vooral gezond.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl