Onze vestiging Zutphen verhuist naar een prachtige nieuwe locatie

juli 9, 2021

Onze vestiging in Zutphen gaat verhuizen. Vanaf 16 juli verwelkomen we u op onze nieuwe locatie aan de Marsweg 95. Vanwege de verhuizing is de vestiging op 15 juli gesloten.
Bent u klant van deze vestiging? Zorg er dan voor dat u uw benodigde artikelen op tijd in huis heeft.

Breder assortiment en meer voorraad

Vestigingsleider Jan Dannenberg: “Op onze nieuwe locatie bieden we klanten een breder assortiment, een grotere voorraad en een uitgebreidere service.

Het nieuwe pand heeft een industriële uitstraling, maar ademt tegelijkertijd warmte. Door middel van natuurlijke accenten en verlichting in warme kleuren maken we van onze locatie een plaats waar iedereen zich thuis voelt. Het contact met klanten vinden we enorm belangrijk. Daarom bevinden alle kantoren binnen de nieuwe locatie zich op de begane grond en zijn deze voorzien van grote ramen. Waar onze medewerkers ook zijn binnen het pand, zij hebben altijd zicht op de balie zodat zij klanten snel kunnen helpen.”

Nieuw winkelconcept

De nieuwe locatie in Zutphen krijgt als eerste vestiging van Koninklijke Oosterberg een winkelconcept. “Hiermee bieden we klanten de mogelijkheid om zelf hun benodigdheden uit de schappen te halen. Voor een prettige winkelervaring kozen we voor lagere winkelstellingen in plaats van hoge magazijnstellingen, en een duidelijk bewegwijzering. Zo is de ruimte overzichtelijk en vinden klanten gemakkelijk hun weg. Het is uiteraard geen verplichting om gebruik te maken van het winkelconcept: wij helpen klanten ook nog steeds graag aan de balie.”

Jan Dannenberg en zijn team hebben veel zin om op de nieuwe locatie aan de slag te gaan en kunnen niet wachten om deze aan u te laten zien.

Graag tot ziens aan de Marsweg 95.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl