Ontwikkeling, daar weten wij bij Cable Partners alles van!

april 22, 2020

Tijdens onze reis, die op 13 april 1995 startte, zijn wij gegroeid tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. De tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren bepalen het succes. Dat wij ook nog eens beschikken over een zeer breed assortiment elektriciteitskabels maakt het plaatje compleet.

Let’s enjoy the ride!

Het was 25 jaar geleden dat op 13 april 1995 Cable Partners werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam als BV i.o. Een mooi moment om terug te denken aan alles wat er in deze periode is gebeurd en hoe de onderneming is gegroeid tot het bedrijf wat nu is.

Leverancier van een totaalpakket aan elektriciteitskabels

Waar wij begonnen als een handelsonderneming in speciaalkabel veranderden wij na de integratie van de handelsactiviteiten van I.C. Kabel B.V. in 1999 in een leverancier van een totaalpakket aan elektriciteitskabels. Daar het aanhouden van een tweetal locaties in Nederland, Spijkenisse en Amersfoort, niet zou leiden tot een slagvaardige organisatie zijn wij in dat jaar verhuisd naar de huidige locatie in Roosendaal.

In de jaren na de integratie zijn wij er in geslaagd om steeds weer te groeien en ons leveringspakket verder uit te breiden. Het onderscheidend vermogen door onze servicegerichtheid, kennis van markt en product, de zeer grote handelsvoorraad producten en de toewijding van de medewerkers hebben ons gebracht naar de marktpositie die wij nu bekleden.

Nieuwe locatie in 2021

Dat dit niet het eindstation is en wij steeds weer zoeken naar mogelijkheden om ons te verbeteren, mag blijken uit het betrekken van een nieuw magazijn- en kantoorcomplex in 2021 in Roosendaal en het uitbreiden van het leveringspakket met direct aan kabel gerelateerde producten.

Trots op onze relaties

Het groeien en voortbestaan van de onderneming kan niet los gezien worden van partnerships die wij zowel aan klant- als leverancierszijde zijn aangegaan en koesteren. Zonder deze verbindingen waren wij niet in staat geweest onze positie in de markt te verwezenlijken en zijn dan ook dankbaar voor deze vaak jarenlange relaties.

Het succes van Cable Partners komt voort uit deze relaties en natuurlijk uit ons team, samen vormen zij de basis en kracht van de onderneming. Dat is waar wij trots op zijn. De 25 jaar zijn voorbij gevlogen en wij kijken uit om samen deze reis voort te zetten, een reis die wij steeds weer als bijzonder aangenaam ervaren.

Daarom:

Cable Partners – Enjoy The Ride

Peter Bode
Rob van Beek

Wij zullen het gedurende dit jubileumjaar zeker nog met u vieren, waarbij het slotstuk wat ons betreft de opening van het in 2021 nieuw te betrekken bedrijfspand wordt.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl