Ontdek de zwarte afwerkingen van Niko

Zwart schakelmateriaal wint aan populariteit en is een echte trend voor de langere termijn

mei 11, 2020

Niko had al enkele zwarte kleuren in het assortiment, namelijk Black Steel, Alu Black en Bakelite®. Daar is nu ook Intense matt black bijgekomen en later dit jaar zal ook de Pure liquid black nog worden toegevoegd.

Niko Intense matt black is het type schakelaar dat wordt gekenmerkt door een diepzwarte kleur en een stijlvolle matte textuur, gekenmerkt door strakke vorm en zachte belijning. Niko Intense matt black is dé serie die uitermate geschikt is voor projecten waar budget een grotere rol speelt. Combineer deze met de afwerkingsets in de kleur 161.

In de tweede helft van dit jaar komen, voor de Pure serie, afdekplaten in de kleur liquid black uit. Dit is een serie met een hoogglans zwart uiterlijk en zeer strakke lijnen. Deze worden vooral toegepast in het hogere segment waar design een grotere rol speelt. Ze zijn te combineren met de afwerkingsets in de kleur 200 die al bestaan.

De afwerkingen van Niko zijn van een tijdloos design en duurzame materialen. De kleuren van de Niko afdekplaten en functies kunnen gecombineerd worden zoals de klant wil. Men kiest één combinatie voor de hele woning, of wisselt af per kamer.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl