Ontdek de kabeldoos AK1-M25 IP65 met M25 schroefdraad

mei 19, 2021

Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil. Zoals bij de AK1-M25 IP65. Deze kabeldoos heeft namelijk een geïntegreerd M25 schroefdraad. Dus installeert u nóg makkelijker en sneller. Ook dikkere kabels in hogere brandklassen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Daarom: de kabeldoos AK1-M25 IP65

In de nieuwe CPR zijn de eisen met betrekking tot het brandgedrag van kabels en elektrische leidingen aangescherpt. Afhankelijk van de brandklasse variëren de mantels om de aders en de kabel hierdoor sterk in dikte. Over het algemeen geldt: hoe hoger de eisen aan de kabel, hoe dikker en stugger deze is. En hoe lastiger deze te verwerken is. Daarom hebben we nu een kabeldoos ontwikkeld waarin u heel eenvoudig kabels van hogere brandklassen installeert: de AK1-M25 IP65.

Bekijk hoe de kabeldoos AK1-M25 IP65 werkt

De voordelen

  • Geïntegreerd M25 schroefdraad
  • M25 wartels met groot klembereik (10 – 17 mm)
  • Geschikt voor kabels in de hogere brandklassen
  • Geschikt voor gearmeerde kabels
  • Waterdicht

Groot klembereik

Door het geïntegreerde M25 schroefdraad is het nu mogelijk om vrijwel alle gangbare installatiekabels te verwerken in de vertrouwde AK1-doos. Het grote klembereik van de drie bijgeleverde M25 AGRO Syntec wartels is geschikt voor alle 4- en 5-aderige kabels, kabels met 4 mm2 aderdoorsnede, bijna alle kabels in de brandklassen Dca t/m B2ca én voor gearmeerde kabels. En contramoeren? Die zijn voortaan overbodig!

Eenvoudig installeren

Installeren is eenvoudig. U verwijdert de poorten gewoon door de bijgeleverde wartels in de kabeldoos te draaien. Het grote klembereik van die wartels zorgt ervoor dat u ook met dikkere kabels goed uit de voeten kunt en de compacte doos geeft u veel lasruimte. Het symmetrische klikdeksel is in alle standen te plaatsen en geeft u bovendien hoorbare zekerheid dat u het deksel goed hebt bevestigd. Een solide, snelle én waterdichte oplossing.

Dat is installeren volgens Attema.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl