Omdat je het al druk genoeg hebt…

Bespaar tijd en energie

juli 2, 2019

LED verlichting verplicht vanaf juli 2020

Het kabinet heeft een akkoord bereikt op een voorstel gedaan door GroenLinks. Dit houdt in dat alle bedrijven op 1 juli 2020 over moeten gaan op LED verlichting. Volgens GroenLinks leidt de overgang op LED tot een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot.

Zie jij ook op tegen het maken van verlichtingsplannen en de risico’s die daarmee samen hangen? Oosterberg biedt jou de oplossing, met onze onafhankelijke adviseurs in eigen huis. We komen graag bij je langs en maken nu geheel vrijblijvend een verlichtingsplan op maat.

Omdat je het al druk genoeg hebt wil je je werk zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren. Wij zetten graag een stapje extra voor je en helpen je daarbij. Dit doen we door een aantal slimme totaaloplossingen.

Verlichtingsadvies geven is de afgelopen jaren steeds complexer geworden: wat is de kwaliteit van de verschillende LED verlichting? Welke drivers kies ik? Waar moet ik sensoren plaatsen? Hoe sluit ik Dali aan en wat moet ik met de toenemende vraag naar besturing van de verlichting met de smartphone? Je wil deze projecten graag binnenhalen, maar ziet wellicht ook op tegen het maken van de verlichtingsplannen en de risico’s die daarmee samen hangen.

Onze adviseurs komen graag bij je langs en maken nu geheel vrijblijvend een verlichtingsplan op maat.

Oosterberg kenniscentrum helpt je verder

Lichtplannen maken, projectondersteuning, programmeren? Onze specialisten helpen je hier graag mee. Een KNX-cursus, NEN-kennissessie of Siemens LOGO! 8 training volgen, of het bijwonen van een informatieavond bij jou in de buurt? Ook dit kan bij Koninklijke Oosterberg.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs, zij denken graag met je mee.

 

 

 

 

 

 

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl