OCS Nederlandse vertegenwoordiger Bachmann producten

april 8, 2017

Per april is OCS officiële Bachmann partner in Nederland. Al 15 jaar levert het kabelmanagementbedrijf onder andere facility producten van Bachmann. Hierdoor beschikt OCS over veel productkennis en benodigde ervaring voor ondersteuning bij montage. Beide firma’s onderscheiden zich door duurzame ontwikkelingen en op maat gemaakte oplossingen en vullen elkaar hierin goed aan.

Al 70 jaar ontwikkelt en produceert Bachmann innovatieve elektrische componenten en systemen. Met ongeveer 700 medewerkers en een netwerk van partners in 27 landen, geeft  Bachmann een nieuwe definitie aan functionaliteit, design en innovatie. De producten van Bachmann zijn onder te verdelen in vier segmenten:

Keuken solutions

Handige modules om de keuken te voorzien van extra WCD’s en multimedia-aansluitingen waarbij rekening wordt gehouden met de geringe aansluitruimte in of rondom het keukenblad.

Facility solutions

Systemen om werkplekken en vergaderruimten te voorzien van de benodigde 230V, data- en multimedia-aansluitingen en het hedendaagse design te accentueren.

Installation

Slimme producten voor de installateur, van losse onmisbare componenten tot complete systemen.

IT power solutions

Innovatieve energielijsten voor datacenters.

Voor alle segmenten kunt u bij OCS terecht.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl