OCS al 15 jaar vol energie

augustus 31, 2017

Er zijn van die producten waarvan je je het bestaan niet beseft. Toch mis je ze als ze er niet zijn, omdat ze zorgen voor groot gemak! OCS biedt deze producten aan. De totaalleverancier in kabelmanagement heeft een groot assortiment aan unieke oplossingen voor (werkplek)bekabeling: producten die garant staan voor een nette en veilige omgeving. Dit doen ze al 15 jaar!

15 Jaar geleden werden de eerste OCS bureaudoorvoeren geleverd. Handige producten die het snoerentraject verkorten en losliggende kabels op het bureau verminderen. En dat smaakte naar meer. Inmiddels is het kabelmanagementbedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier voor ieder elektraplan. Naast een eigen assortiment aan vloerdozen, verbindt OCS als Bachmann- en Rutenbeck-importeur voor de Nederlandse markt, steeds meer kwalitatieve merken aan zich.

Ontmoet OCS op ELEKTRO 2017

Ook OCS staat 26, 27 en 28 september 2017 op eerste editie van ELEKTRO 2017 plaats. Op deze door Henk & Fred georganiseerde beurs komt elektrotechniek op een verrassende manier tot leven. OCS vraagt zich af: hoe geladen ben jij? Laat dat zien bij stand HF-127 en maak kans op een zonne charger – jubileum model.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl