nVent CADDY Rod Lock Veerstalen Pendelhanger

oktober 8, 2021

Deze nieuwe generatie pengelhangers is de combinatie van meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van verenstalen bevestigingsmiddelen en de gepatenteerde push-to-install technologie. Het elimineert de moeilijke en tijdrovende stap van de draadstang in hangers. Waarom draaien als je gewoon kunt duwen?

Het revolutionaire ontwerp van de “push-to-install” Rod Lock-technologie verkort de installatietijd aanzienlijk. In feite wordt de installatietijd bij gebruik van één draadstang tot 55% verminderd, en bij trapeze-installaties tot 70% combinatie met gedeeltelijke prefabricage.

Het vermindert de faalkosten en verhoogt de veiligheid tijdens de installatie. Werknemer hebben minder gereedschap nodig en verblijven ook minder lang op (grote) hoogtes.

Wat zijn de voordelen?

  • Maakt een snelle toepassing van draadstang of geprefabriceerde assemblages mogelijk
  • Kan op veel verschillende nVent CADDY bevestiging worden geklonken
  • Push-to-install technologie maakt het mogelijk om snel te installeren en te verwijderen
  • Hoogwaardige veerstalen bevestigingsmiddelen met 10 jaar garantie tegen corrosie

Toepassingen
Deze nieuwe serie is ideaal voor alle lichtgewicht toepassingen met M6-draadstangen zoals hangende lampen, kabelgoten, kleine leidingen of pijprekken.

Bekijk de video om erachter te komen hoe deze nieuwe generatie nVent CADDY Rod Lock Veerstalen Pendelhanger u kan helpen tijd te besparen op uw volgende projecten.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl