Nu beschikbaar: nieuwe BIG WHITE 2019 van SLV

oktober 23, 2018

In oktober 2018 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. De nieuwste editie van de catalogus telt 864 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten, waarvan zo’n 575 nieuw zijn. Ten opzicht van de voorgaande editie is de BIG WHITE catalogus in aantal pagina’s geslonken, dankzij een efficiëntere en meer overzichtelijke indeling van de producten in het boek. Er is veel tijd gestoken in nieuwe toepassingsfoto’s en projectvoorbeelden.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl