Norton WDO-SV-RS: de perfecte lichtoplossing voor parkeergarages.

november 7, 2017

WDO-SV-RS: dynamische ledverlichting

Het waterdichte WDO-SV-RS armatuur (IP66) biedt dankzij haar functionaliteit de perfecte lichtoplossing voor deze toepassing. Ieder armatuur is uitgevoerd met radar en een schermerschakelaar en reageert autonoom. Wanneer het donker wordt schakelt het armatuur standaard naar low level (25%) zodat er altijd een minimum aan licht aanwezig is. De WDO-SV-RS zal bij geringe beweging reageren en opschakelen naar medium level (50%) en uiteindelijk, als personen of auto’s nog dichter bij de armaturen komen, naar high level (100%).

Wanneer het armatuur niets meer detecteert, dimt het soft terug. Zo ontstaat een aangename lichtbeleving met een gelijkmatige lichtverdeling voor een goede herkenbaarheid van voertuigen, mensen en bewegwijzering. Dit draagt bij aan het comfort en veiligheidsgevoel van de bezoekers, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Op deze manier wordt maar liefst tot 90% energie bespaart ten opzichte van de conventionele oplossing met 58W TL-armaturen zonder schakeling.

Lange levensduur

De WDO-SV-RS heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur L80/B10. Hierdoor wordt het onderhoud en de vervanging van armaturen tot een minimum beperkt. In de praktijk betekent dat 15 jaar zorgeloze verlichting, zónder lampen te vervangen. De efficiënte LED’s en slimme schakeling zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Bovendien voldoet het armatuur aan de norm voor Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO). Een milieubewuste keuze die ook financiële waarde creëert!

Highlights WDO-SV-RS

  • Levensduur > 100.00uur L80/B10
  • Dynamisch schakelen: Low/Medium/High level
  • Tot 90% energiebesparing
  • IK08/IP66
  • Hoge efficiency
  • 5 jaar garantie
Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl