Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

oktober 5, 2017

Norton breidt haar assortiment uit met het waterdichte WDO-SV-RS armatuur (IP66). Dankzij de functionaliteit van de WDO-SV-RS biedt dit armatuur de perfecte lichtoplossing voor parkeergarages. Ieder armatuur is uitgevoerd met radar en een schemerschakelaar en reageert autonoom. Een plug & play oplossing die een energiebesparing oplevert tot maar liefst 90%.

Dynamische verlichting

Wanneer het donker wordt schakelt het armatuur standaard naar low level (25%) zodat er altijd een minimum aan licht aanwezig is. De WDO-SV-RS zal bij geringe beweging reageren en opschakelen naar medium level (50%) en uiteindelijk, als personen of auto’s nog dichter bij de armaturen komen, naar high level (100%).

Wanneer het armatuur niets meer detecteert, dimt het soft terug. Zo ontstaat een aangename lichtbeleving met een gelijkmatige lichtverdeling voor een goede herkenbaarheid van voertuigen, mensen en bewegwijzering. Dit draagt bij aan het comfort en veiligheidsgevoel van de bezoekers, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Op deze manier wordt maar liefst tot 90% energie bespaart ten opzichte van de conventionele oplossing met 58W TL-armaturen zonder schakeling.

Lange levensduur

De WDO-SV-RS heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur L80/B10. Hierdoor wordt het onderhoud en de vervanging van armaturen tot een minimum beperkt. In de praktijk betekent dat 15 jaar zorgeloze verlichting, zónder lampen te vervangen. De efficiënte LED’s en slimme schakeling zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Bovendien voldoet het armatuur aan de norm voor Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO). Een milieubewuste keuze die ook financiële waarde creëert!

Highlights WDO-SV-RS

  • Dynamisch schakelen: Low / Medium / High level
  • Stand alone, plug & play
  • Tot 90% energiebesparing
  • > 100.000 uur L80/B10
  • Ook met nood leverbaar
  • Eigen ontwikkeling, Europese productie
  • 5 jaar garantie

Wilt u de werking van dit armatuur zien? Bekijk dan hier een filmpje over de toepassing van de WDO-SV-RS in een parkeergarage.

 

Ook voor uw project

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Norton WDO-SV-RS? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Oosterberg. Zij vertellen u graag meer.
www.norton.nl/wdo-sv-rs

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl