Norton KFA LED serie verder uitgebreid

januari 16, 2018

Norton KFA LED serie verder uitgebreid

Dankzij het succes van de KFA LED kofferarmaturen breidt Norton deze serie uit. Naast de huidige uitvoering in antraciet (RAL 7022) is nu ook de uitvoering in grijs (RAL 9066) uit voorraad leverbaar.

Voor deze uitbreiding is gekozen omdat in renovatieprojecten vaak grijze aluminium of kunststof armaturen vervangen worden. Daarnaast worden RAL 9066 buitenarmaturen vaak voorgeschreven door architecten in combinatie met de kleur van de muur waaraan het armatuur wordt gemonteerd.

KFA LED kofferarmatuur

De KFA LED is een hoogwaardig ledarmatuur voor het verlichten van openbare ruimten, parkeer- en bedrijfsterreinen en wegen. Het armatuur heeft uitstekende lichttechnische eigenschappen en is zowel op een mast te plaatsen als op een muursteun (KFA LED MUURSTEUN).

Het armatuur heeft een opzetstuk met een diameter van 60 mm, is zeer eenvoudig te monteren en door het design en de kwaliteit van de componenten uiterst onderhoudsvriendelijk. Het armatuur is leverbaar in 2000LM, 4000LM, 5500LM, 11800LM en 17000LM. De levensduur is 50.000 uur L80/B10.

De KFA LED is een duurzaam en energiezuinig ledarmatuur. De ideale vervanger voor conventionele armaturen.

De buitenverlichting van Norton draagt bij aan de sociale veiligheid en is zeer geschikt voor nieuwbouw-, renovatie- en infraprojecten.

Meer informatie over dit armatuur vindt u op www.norton.nl/kfaled

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl