NORTON Galerij- en portiekverlichting

juni 11, 2019

Galerij- en portiekverlichting van Norton draagt bij aan een gevoel van veiligheid én zorgt voor een grote besparing.  Dankzij de tijdloze vormgeving en technische specificaties zijn deze armaturen zeer geschikt om toe te passen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

PGX

Nieuw in het Norton assortiment is de PGX. Dit eigentijds minimalistisch armatuur heeft een fraai diffuus lichtbeeld, is spatwaterdicht (IP54) en onderhoudsvrij. De PGX is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montageplaat.

De geïntegreerde driver kan bij installatie ingesteld worden op high level (HI) of low level (LO). Hierdoor is een nog grotere besparing mogelijk.

POLARIS

De POLARIS is uitermate geschikt voor die plaatsen waar armaturen lang branden en beschikt over het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Standaard voorzien van een schemerschakelaar en ook leverbaar met radar en noodvoorziening.

De POLARIS is verkrijgbaar in een wand- en plafondmodel in de kleuren grijs en antraciet, met een langwerpig (gang, 8×2 m) of vierkant (4×4 m) lichtbeeld.

SPA-LED

Met de SPA-LED vervangt u snel en eenvoudig bestaande armaturen met fluorescentie lampen. Bij montage kan tussen twee lichtniveaus (480 lm /160 lm) worden gekozen. Een investering in de SPA-LED verdient zich in zeer korte tijd terug door een drastische verlaging van de energiekosten en de lange levensduur van led.

Duurzame oplossingen

Norton biedt een breed scala energiezuinige, duurzame lichtoplossingen voor zowel portieken en galerijen als voor andere toepassingen. Met een lange levensduur en die veelal voldoen aan de norm voor Energie Investeringsaftrek (EIA).

Meer informatie

www.norton.nl/pgx
Direct naar onze webshop – PGX

www.norton.nl/polaris
Direct naar onze webshop – POLARIS

www.norton.nl/spa-led
Direct naar onze webshop – SPA LED

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl