Normalink, de lichtbesturing voor ieder project!

Volwaardige lichtbesturing voor DALI verlichting en noodverlichting

mei 11, 2020

De eenvoudig te implementeren software wordt meegeleverd met de gateways en maakt het mogelijk om de installatie te programmeren, beheren en te bedienen. Met behulp van onze sensoren, pushbuttons en externe i/o regelingen biedt het systeem alle opties die gevraagd worden bij een moderne lichtinstallatie.

De Normalink applicatie wordt continu verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Installeren en zelf programmeren kan met deze toepassing echt! De Normalink software kan, bij gebruik van Normalux armaturen, werken met een additionele ” Normalink code”. Deze code maakt na adresseren kinderspel van de armatuur identificatie. Armaturen worden geïnstalleerd in het project, waarna op de tekening de armatuur locatie kan worden gemarkeerd met de meegeleverde codestikker. Na installatie kan in het comfort van uw kantoor, met behulp van de tekening eenvoudig de Normalink code worden gekoppeld aan de DALI code.

Normalink stelt in staat om een nood- en algemene verlichtingsinstallatie eenvoudig te beheren, te testen en te gebruiken als systeem om licht-scenario’s en tijdschakelingen uit te voeren. Hiertoe kan gebruik gemaakt worden van de Normalink sensoren, drukknoppen, DALI adapters, en modules voor aansturing via externe inputs en outputs.

De recent toegevoegde mastergateway complementeert het systeem, met volwaardig gebouw beheer software, cloud-server oplossing en gateway naar een externe GBS via MODBUS.

Voldoende aanleiding om via onderstaande link de speciale Normalink website te bezoeken dus!

Klik hier voor meer informatie over Normalink op onze website

 

 

 

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl