Normalink - Dali besturing- en beheersysteem

maart 13, 2017

Ecolight B.V., onderdeel van de NormaGrup Technology groep, lanceert in februari 2017 de nieuwe Dali besturing- en beheeromgeving voor verlichting en noodverlichting onder de naam: Normalink.
Deze laagdrempelige Dali toepassing, werkt met een Dali ethernetgateway en een koppeling naar internet en Wifi.

De applicatie kan worden gebruikt op mobiele apparaten werkend op IOS of Android en kan worden gedownload uit de verschillende app stores. De app maakt het mogelijk om via wifi de aangesloten verlichting- en noodverlichtingarmaturen te programmeren, regelen en te beheren.
Naast de mobiele applicatie is het ook mogelijk om met gebruik van de Normalink windows software, en een computer in hetzelfde netwerk, de ethernetgateway te benaderen en zo de installatie te controleren en te beheren.

Normalink maakt het mogelijk om binnen 1 applicatie op eenvoudige wijze verschillende locaties en verschillende gateways te beheren.

Iedere gateway ( 64 adressen) kan bestaan uit een combinatie van algemene verlichting en noodverlichting waarbij in de applicatie, van ieder segment ( verlichting of noodverlichting) direct een statusoverzicht geboden wordt. Verder kan men per groep of armatuur manueel schakelen en of dimmen, en is het natuurlijk mogelijk om voor armaturen en groepen scènes in te programmeren.

Met betrekking tot de noodverlichting, zijn eventuele foutmeldingen direct zichtbaar op het status overzicht met een differentiate van het type storing zoals : lichtbron, accu, autonomie, communicatie.

Vervolgens kan men in het detailoverzicht inzoomen op het betreffende defecte armaturen en aan de hand van het adres dit eenvoudig terugvinden in de fysieke installatie.

De opbouw van het systeem maakt het eenvoudig te implementeren, makkelijk modulair uit te breiden en voordelig in te passen in elk budget.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de collega’s van Oosterberg of bij Ecolight B.V. of kijk op onze website.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl