Nog meer gebruiksgemak dankzij de universele Ecolight pictogramkits

oktober 19, 2020

Meer gebruiksgemak en altijd het juiste pictogram bij de hand! Want voor alle armaturen waarbij gebruik gemaakt wordt van een pictogramplaat levert Ecolight nu een complete, universele pictogramkit. Hierdoor heeft u nooit meer het verkeerde pictogram op uw project en zit u altijd goed.

In de veelzijdige pictogramkits worden vier pictogramfolies met de meest voorkomende pijlrichtingen conform NEN-EN-7010 aangeboden; pijl naar boven, naar beneden, naar links en naar rechts. Tezamen met een witte achterplaat ten behoeve van enkelzijdige afdekking. Ondanks dat u nog maar slechts 1 pictogramkit op voorraad hoeft te hebben zit u altijd goed!

Voor de meeste armaturen kan er ten behoeve van vluchtrouteaanduiding bij wandmontage ook worden gekozen voor een losse pictogramfolie. Deze pictogramfolie kunt u in de binnenzijde van de kap plaatsen. Het plaatsen van een pictogramfolie is in enkele seconden gebeurd en geeft het armatuur een stijlvolle en professioneel aangezicht. Tevens bespaart het u een hoop ellende met het plakken van pictogramstickers.
Ecolight heeft er daarom voor gekozen om de overstap te maken naar pictogramfolies en om steeds minder zelfklevende pictogramstickers toe te passen.

De Extraline, de Lissa en het Signal armaturen worden standaard uitgerust inclusief een universele pictogramkit.

Voor de Vialed en de Excellence armaturen zijn de complete pictogramkits en de losse pictogramfolies apart verkrijgbaar.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl