Niko lanceert krachtigste smart USB-lader op de markt

maart 13, 2017

Met zijn gloednieuwe smart USB-lader, lanceert Niko meteen de krachtigste op de markt. Deze inbouw USB-lader biedt niet alleen een mooie en comfortabele oplossing voor de overvloed aan opladers in huis, door het laadvermogen van 3,5 A kunnen zelfs 2 toestellen tegelijkertijd op volle kracht opgeladen worden.

Alle toestellen die via USB opladen, kunnen niet alleen snel en op hetzelfde vaste oplaadpunt geladen worden. De nieuwe lader is ook slim. Hij gedraagt zich alsof hij de ‘originele’ oplader van het apparaat is. De USB-lader detecteert welk toestel aangesloten is en laadt het vervolgens op de snelste manier op.

Ook de installateur doet zijn voordeel met deze nieuwe generatie van smart USB-laders. De lader laat zich immers net zo snel en gemakkelijk installeren als een stopcontact en kan in dezelfde kring worden aangesloten. De USB-lader wordt afgewerkt met een afdekplaat uit de Niko Pure, Niko Intense of Niko Original reeks. Zo past hij mooi bij de rest van het schakelmateriaal in huis.

Deze USB-lader voldoet ruimschoots aan de strengste Europese energie-efficiëntienormen.

Referentiecode:
• Smart USB-lader 420-00511

Deze USB-lader is beschikbaar is vanaf april 2017.

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl