Nieuwe vestiging Eindhoven geopend, mét winkelconcept

september 20, 2022

Het was een flinke verbouwing, maar het resultaat is ernaar: onze nieuwe vestiging in Eindhoven voldoet aan al onze verwachtingen. Ook de eerste reacties van bezoekers zijn lovend.

Sven de Goede – binnendienstmedewerker bij Oosterberg Eindhoven – is razend enthousiast: “Dit is de derde vestiging van Oosterberg met een winkelconcept en we zijn er erg trots op. De producten staan netjes uitgestald en je kunt hier als installateur zelf de schappen langs: je kunt bekijken en meenemen – of bestellen – wat je nodig hebt. Snel en praktisch!”

Regiogebonden voorraad

Dankzij onderzoek onder klanten is het assortiment in deze vestiging regiogebonden. Sven legt uit: “In elke regio hebben installateurs en hun eindklanten voorkeuren als het gaat om bijvoorbeeld schakelmateriaal. Door hier met ons voorraadbeheer op in te spelen, hoeven we niet gauw ‘Nee’ te verkopen. Willen installateurs toch graag iets wat we niet in de winkel hebben liggen, dan laten we dit snel bezorgen, vanuit ons distributiecentrum in Apeldoorn. Is er meer vraag naar een bepaald product, dan zorgen we uiteraard dat het de volgende keer op voorraad ligt.”

Duurzame ledverlichting

In de nieuwe vestiging is duurzame ledverlichting van Lednovate toegepast. “In het magazijn en boven de balie hebben we helder en dimbaar, energiezuinig ledlicht, dat we kunnen afstemmen op de hoeveelheid daglicht die door de lichtkoepel binnenkomt”, legt Sven uit. “In de toiletten hebben we ledverlichting met sensoren aangebracht. We hebben gekozen voor onze partner Lednovate omdat we hun concept graag aan onze klanten laten zien. Lednovate komt op locatie en maakt een duidelijk lichtplan met offerte. Ga je hiermee akkoord, dan fabriceren ze een compleet pakket, volledig in Nederland. Het allergrootste voordeel is dat het systeem altijd volledig wordt aangeleverd en dat je dit in je eentje in zeer korte tijd kunt installeren. Je hebt dus minder mensen én veel minder tijd nodig – dat levert een enorme besparing op. Klanten die dit inmiddels zelf hebben ervaren, zijn hier zeer over te spreken.”


Oosterberg Eindhoven
Ekkersrijt 4501 A
5692 DN SON
040 – 24 90 307
eindhoven@oosterberg.nl
Geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur

 

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl