Nieuwe serie vermogensschakelaars en -automaten (MCCB’s)

juli 7, 2021

Energie-efficiëntie en veiligheid zijn twee van de belangrijkste kwaliteitseisen in commerciële gebouwen. Hager introduceert een nieuwe slimme serie vermogensautomaten en vermogensschakelaars onder de naam h3+ die aan deze eisen voldoet.

De nieuwe serie combineert betrouwbare beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting met uitgebreide geïntegreerde energiebewaking voor alle laagspannings-distributiesystemen. Het brede aanbod bestaat uit 3 compacte frame-maten van 25 tot 630 A in 3- en 4-polige uitvoering met kortsluitwaarden tot wel 110 kA.

De automaten zijn uitgerust met een thermisch-magnetische, magnetische of elektronische trip-unit met veelzijdige instellingsmogelijkheden.

Praktisch design, intelligente functies en installatiegemak zie je terug in onder meer kwartslag-schroeven, zichtvensters voor hulpcomponenten, een scharnierende frontkap voor extra aansluitruimte en geïntegreerde hangslotbeveiliging. Configureren doe je naar keuze op het component zelf, via een paneeldisplay of via een tool op je smartphone.

Lees hier alle details

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl