Nieuwe serie CELINE plafondinlegarmaturen van ESYLUX

februari 7, 2017

De serie CELINE omvat armaturen voor alle gangbare bedrijfstechnologieën (on/off, 1-10V of DALI), met een opgenomen vermogen van 30W of 40W, verschillende diffusorvarianten (opaal of prismatisch) en is leverbaar in de lichtkleuren 3000K, 4000K of met Tunable White. De lage UGR-waarde < 19 geeft aan dat de armaturen voor weinig verblinding zorgen. De CRI/CQS >80 staat garant voor een hoge kleurweergave.

Naast losse armaturen biedt de serie met zgn. Quadrosets ook een intelligente lichtoplossing voor de werkplekverlichting in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen. De sets van 4 armaturen worden geleverd inclusief aanwezigheidssensor (bereik Ø 8m) en lichtregeling (ESYLUX Light Control). Ze zijn geschikt voor het aansluiten van 25 extra DALI-gebruikers. De plug&play installatie via RJ45-steekverbindingen (inbegrepen) zorgt voor een tijdbesparing tot 80%.

Programmering geschiedt via afstandsbediening of ESYLUX app (via Bluetooth). Ook een uitvoering met geïntegreerde KNX-module is leverbaar, welke ingeregeld dient te worden via ETS software. Individuele instellingen voor wat betreft helderheid, kleurtemperatuur en scènes kunnen gedaan worden door middel van een impulsschakelaar.

Optioneel zijn de sets voorzien van de ESYLUX SymbiLogic™ Technology voor een biologisch werkzame verlichting bij een automatisch, energie-efficiënt daglichtgebruik.

Tot slot: ESYLUX biedt u voor deze armaturen een verlengde fabrieksgarantie van 5 jaar.

Zie ook de ESYLUX actie met armaturen uit deze serie 

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl