Nieuwe Schuch ledarmaturen DUEVO voor hallen

september 4, 2018

Met de 35% hogere maximale lichtstroom tot 81.000 lumen en een 20% hogere efficiëntie tot 164 lm/W biedt de nieuwe generatie van DUEVO MID ledarmaturen nu een hoogefficiënte en volwaardige 1:1 vervanger van de conventionele reflectorarmaturen voor de verlichting van industriële hallen van HME 250 W tot HME 1000 W, dan wel HIT 400 W.

Thermomanagement

Indrukwekkend is ook de levensduur van ten minste 100.000 uur (L70) bij maximale omgevingstemperatuur van +40°C tot + 60°C, in speciale uitvoering ook tot +70°C.

Dit is een overtuigend bewijs voor het uitstekende thermomanagement van de DUEVO MID constructie.

Vele varianten

Er is een grote keuzemogelijkheid aan optieken, lichtkleuren, extra functies (zoals DIMD, DIMC, vermogensreductie, etc.), bijzondere uitvoeringen (zoals gesatineerd glas, Plug & Play uitvoeringen, balvast) en speciale uitvoeringen voor bepaalde toepassingsgebieden (zoals lage – of hoge temperaturen, levensmiddelenindustrie, ruimtes met verhoogd brandgevaar) en er zijn verschillende montagetoebehoren.

Met hun unieke vormgeving en de gedegen Schuch kwaliteit zijn de nieuwe DUEVO MID en de DEUVO XL MID armaturen de ideale oplossingen voor al uw halverlichting.

Klik hier voor de PDF Schuch DUEVO MID ledverlichting

 

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl