Nieuwe mogelijkheden met Niko Home Control

september 1, 2019

Een standaard NHC-installatie is uitgevoerd met bus-bekabeling, vanaf nu kan je een installatie ook op bestaande bekabeling opbouwen met draadloze communicatie.

Aan het programma zijn namelijk geconnecteerde schakelaars, dimmer en rolluik bediening toegevoegd die communiceren met de nieuwe slimme hub voor Niko Home Control. De geconnecteerde schakelaars beschikken over schakelcontacten om verlichting te schakelen en vervangen een normale bedrade schakelaar. Ze hebben zowel een zender als een ontvanger aan boord om te communiceren met andere draadloze componenten en de slimme hub.

De draadloze slimme hub voor Niko Home Control is het brein van de draadloze uitbreidingen. Het koppelen van een NHC-installatie op bestaande bekabeling met een NHC-systeem uitgevoerd met bus bekabeling zal naar verwachting in Q1-2020 mogelijk worden. Ook de revolutionaire Touchswitch wordt aan het eind van dit jaar aan het programma toegevoegd, deze heeft een volledig personaliseerbaar scherm met een gebruiksvriendelijke interface met symbolen. De Touchswitch is zo groot als een normale schakelaar.

Direct bestellen

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl