Nieuwe hoog efficiente converteerbare 1-fase UPS van Legrand

november 22, 2017

Organisaties zijn zeer gebaat bij het op orde brengen van hun noodstroomvoorziening. De UPS-systemen van Legrand bieden deze noodstroomvoorziening, zodat systemen enkele seconden tot enkele tientallen minuten kunnen blijven doorwerken. UPS-systemen beveiligen tegen korte spanningsonderbrekingen of spanningsdippen. Door deze beveiliging kan er bij een spanningsonderbreking tijdig ingegrepen worden, zodat er geen belangrijke data verloren gaat.

De Daker DK Plus is het nieuwe dubbele conversie UPS-systeem van Legrand. Deze UPS kan vanwege zijn omkeerbare display zowel in een tower- als in een 19” rackconfiguratie gebruikt worden. Op het omkeerbare LCD-scherm worden de belangrijkste systeemparameters en de status van de UPS, waaronder het laadniveau van de batterij en foutmeldingen, getoond.

De Daker DK Plus is verkrijgbaar voor vermogens van 1 tot 10 kVA. De types binnen de range van 5 tot 10 kVA hebben een power factor van 1 en een efficiëntie tot 94%. Dat is niet alleen heel hoog voor een 1-fase UPS. Dit hogere rendement is meteen ook een belangrijke verbetering in vergelijking met zijn voorganger. Voor het uitbreiden van de autonomie van de UPS zijn extra batterijkasten verkrijgbaar.

De Daker DK Plus UPS-systemen zijn multi-inzetbaar. Typische toepassingsgebieden zijn dan ook datacenters, MER- en SER-ruimtes.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl/ups

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl