Nieuwe highbay-generatie van Regiolux

Krachtige halarmatuur "cake II"

juni 2, 2021

Regiolux heeft zijn competentie op het gebied van halverlichting en logistieke verlichting verder uitgebreid met de nieuwe highbay-generatie “cake II”. De LED-halspot is niet alleen aantrekkelijker qua design, maar biedt ook een hoge lichtopbrengst van maximaal 162 lm/W en lichtstromen van 14.000 of 24.000 lm.

De halarmatuur met beschermingsgraad IP65 biedt direct-breedstralende varianten met een stralingshoek van 120° en diep-/breedstralende varianten met een hoek van 90°. Met de éénpuntsophanging is de armatuur zowel geschikt voor nieuwe systemen als voor renovaties. Zeker voor oude systemen (HIT/HIE/HME) die toch al moesten worden aangepast, is de cake II een aantrekkelijk geprijsde vervanger die een energiebesparing tot wel 80 procent oplevert. Zelfs modificaties en op maat gemaakte producten voor industrie, logistiek en commercie zijn eenvoudig uit te voeren.

De hoogwaardige lichttechniek zorgt voor een rotatiesymmetrische lichtverdeling. De behuizing bestaat uit aluminium spuitgietwerk met geïntegreerde individuele LED-lenzen van robuuste kunststof (PC). Verwisselbare drivers en  krachtig thermisch beheer garanderen een lange levensduur van de leds van 50.000 uur met een geringe afname van de lichtstroom (L80) en slechts minimale afwijkingen (B10). De lichtstroom kan individueel worden ingesteld of naar wens met DALI-armaturen worden aangestuurd.

Meer informatie vindt u in de brochure en op de website.

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl