De nieuwe HaloX®-inbouwbehuizing voor beton

april 16, 2018

HaloX® biedt ruimte aan armaturen en luidsprekers in betonnen vloeren en wanden. Bij gietbouw, prefabbouw en latere installatie: je kunt dit complete behuizingssysteem in alle situaties gebruiken. Zelfs optioneel bij zichtbeton. En omdat er spots en speakers zijn in alle mogelijke maten, is HaloX® modulair en flexibel in alle inbouwdiameters en inbouwdiepten. Daarbij kun je kiezen uit ronde, vierkante of universele frontelementen.

Eenvoudige verwerking

Je opent de gereedschapsloze combi-invoer voor 19, 20 en 25 mm buizen snel. Ook bij installatieaanpassingen of verkeerde aansluitingen. Je kunt ‘m namelijk gewoon hergebruiken. Door de – optionele – drukvaste tunnel plaats je heel gemakkelijk voorschakelapparaten  en transformatoren, met een minimale ingreep in de constructie. Uitsparingen in de wapening ter hoogte van de tunnel zijn overbodig. Dat maakt je werk een stuk eenvoudiger. En dat is nou precies installeren volgens Attema.

Vormvast

De vormvaste inbouwbehuizing van HaloX® is compact en heeft een veilige inbouwruimte. Door het gegolfde profiel is de oppervlakte maximaal en wordt de warmte optimaal via het beton afgevoerd.  Het golfprofiel geeft bovendien stabiliteit – ook bij extreme belasting.

Alle Kaiserproducten gewoon bij Attema

HaloX® is een product van Kaiser. Nu Attema in 2017 door de Kaiser Group is overgenomen, zijn álle Kaiser-producten voortaan gewoon via Attema verkrijgbaar. Wel zo gemakkelijk.

Dat is installeren volgens Attema.

Meer informatie over HaloX® of een poster met het volledige productassortiment? Je vindt het op www.attema.com/halox

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl