Nieuwe armatuurfamilie van Regiolux

Inbouwarmatuur "teno" voor zacht licht

mei 1, 2018

Op Light + Building 2018 introduceerde Regiolux het nieuwe high-performance LED-inbouwarmatuur “teno” met zacht licht: een all-round pakket voor de realisatie van gelijkmatig licht met een hoog visueel comfort. Het armatuur is verblindingsvrij voor beeldschermwerkplekken en daarom bij uitstek geschikt voor kantoor- en ontvangstruimten.

Omdat het schaduwen voorkomt, zorgt het ook voor een uitstekende lichtkwaliteit in medische praktijken en wachtruimtes. Het universele inbouwarmatuur kan in uitgesneden plafonds, systeemplafonds met zichtbare T-profielen en verborgen symmetrische plafondconstructies, als vierkant en langwerpig armatuur geïntegreerd worden.

Het inbouwarmatuur biedt een breed scala aan lichtuitgangen en voldoet aan verschillende eisen met opties voor sensoren en noodverlichting. Lumenpakketten tot 7300lm zijn mogelijk, zodat er minder armaturen per ruimte nodig zijn, zelfs als hoge lichtsterkten vereist zijn. Met een grote verscheidenheid aan afmetingen is het armatuur flexibel inzetbaar, denk hierbij aan de standaard 600x600mm en 300x1200mm, maar ook aan 600x1200mm. Hierdoor kunnen complete lichtvelden gecreëerd worden zonder dat deze hinderlijk zijn.

www.regiolux.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl