Nieuwe afhaalsluis maakt afhalen van bestellingen in de avond mogelijk

juni 15, 2021

Onze vestiging in Kerkrade opent een afhaalsluis waar klanten ’s avonds tussen 17 en 23 uur en ’s ochtends vanaf 5 uur bestellingen kunnen afhalen. Roger Beljaars, vestigingsleider Kerkrade en Venlo: “We merken dat veel zzp’ers het niet redden om binnen onze openingstijden hun bestelling af te halen. Met de komst van de afhaalsluis zijn zij hier niet langer aan gebonden.”

De vestiging realiseerde een afhaalsluis waar klanten ook ’s avonds of ’s ochtends vroeg hun bestelling kunnen ophalen, in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Klanten die hier gebruik van willen maken tekenen een contract, waarna zij een sleutel en tag ontvangen. Vervolgens kunnen zij een bestelling plaatsen en hierbij aangeven dat deze in de afhaalsluis willen ophalen. De medewerkers van de vestiging zorgen er dan voor dat deze hier klaarligt.

Nog betere service

“In totaal zijn er nu vier afhaalbalies van Koninklijke Oosterberg in Limburg”, vertelt Roger. “Daarnaast bieden we nachtleveringen aan én nu deze afhaalsluis. Hiermee willen we een nog betere service bieden.

Op dit moment zijn we de sluis met de eerste klanten aan het testen, met veelbelovende resultaten. We verwachten snel meer klanten de mogelijkheid kunnen bieden om ’s avonds hun bestelling op te halen.”

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl