Nieuw waterdichtarmatuur „pirola“ van Regiolux:

januari 29, 2020

Voor de efficiënte verlichting van vochtige ruimtes heeft Regiolux het LED armatuur Pirola nieuw in het programma. De robuuste constructie met IP65- bescherming garandeert een veilige werking, zelfs in moeilijke omgevingen.

Snelle montage, slimme mogelijkheden in IP65

De flexibiliteit opent een breed scala aan toepassingen. Het vochtbestendige armatuur wordt snel gemonteerd en biedt intelligente sensortechnologie – die ook achteraf kan worden ingebouwd – voor aanwezigheidsafhankelijke en daglichtafhankelijke schakeling voor economische en op behoeften gebaseerde verlichting.

Met een indrukwekkende efficiëntie tot 150 lm/W zijn besparingen in de bedrijfskosten van veel meer dan 50 procent mogelijk. Optimaal thermomanagement voor de LED-modules en een krachtige diffuser zorgen voor een lange levensduur en een mooi lichtbeeld. Compact van formaat, betrouwbaar afgedicht tegen stof en spatwater is het armatuur geschikt voor ruimtes met verhoogde beschermingseisen in de industrie, horeca en beheer zoals sanitaire ruimtes, commerciële keukens, koelhuizen, magazijnen, productieruimtes, parkeergarages of werkplaatsen. Bovendien is er een hoge slagvastheid van IK08.

Het armatuur kan worden gebruikt als wanden plafondopbouwarmatuur, voor pendel en draagrailmontage. Dankzij het Draaifix-principe is het armatuur snel gemonteerd – en is het ook geschikt voor IoT oplossingen.

Meer informatie

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl