Trimod HE van Legrand

Nieuwe UPS met dubbele ingang en redundante besturing

april 26, 2017

Trimod HE is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand. Met 96% biedt deze UPS een gecertificeerde efficiëntie, die tot de grootste van de markt behoort. Niet alleen werd het vermogen uitgebreid tot 80 kVA. Ook werd er de mogelijkheid tot een dual input en een redundant Multi control board systeem aan deze serie toegevoegd.

Dankzij de bouwwijze van de Trimod HE UPS-systemen kunnen verschillende redundantieniveaus ingesteld worden, zodat de continuïteit van werking altijd maximaal is verzekerd.

Wanneer één van de controleborden uitgeschakeld wordt, worden de modules die het stuurt ook uitgeschakeld. Maar door automatische distributie van het verloren vermogen naar de andere modules blijft ook dan de continuïteit gewaarborgd.

Dankzij het multi control board kunnen modules onder spanning gewisseld worden (hot swop) en hoeft de UPS niet uitgeschakeld te worden.

Nog een bijzonderheid is de dual input functie (dubbele ingang). Hierdoor kan de UPS nu gevoed worden door twee verschillende bronnen. De configuratie van in- en uitgang kan gebeuren op het moment van de installatie.

De Trimod HE UPS is zeer geschikt voor toepassing in grotere datacenters en in andere omgevingen, waar een gewaarborgde spanning absoluut noodzakelijk is.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl