NIEUW! Theben LUXORliving RF-inbouwactoren

januari 26, 2020

Met de nieuwe LUXORliving RF-inbouwactoren biedt Theben een praktische mogelijkheid om een bestaand LUXORliving Smart Home-systeem uit te breiden. Daarmee kunnen bijvoorbeeld bijgebouwen zoals een serre eenvoudig en draadloos geïntegreerd worden in het bestaande bedrade systeem.

LUXORliving RF-componenten

Via de mediakoppelaar kunnen bedrade en RF componenten eenvoudig worden geïntegreerd en biedt hierdoor maximale flexibiliteit. Dankzij geïntegreerde ingangen van de inbouwactoren kunnen impulsdrukkers, raamcontacten en temperatuursensoren direct worden geïntegreerd. En indien in de toekomst toch de keuze gemaakt wordt voor een KNX-installatie, dan blijft het mogelijk om de LUXORliving-producten te blijven gebruiken. Deze optimale waarborging van de investering kan gegeven worden dankzij het gebruik van de KNXstandaard.

Veiligheid

Wat de veiligheid betreft. De communicatie met de LUXORliving RF-inbouwactoren van verlichting, jaloezieën en verwarming gebeurt uiteraard versleuteld. Door de KNX Data Secure is de combinatie optimaal beschermd tegen uitlezen en manipulatie. Dat betekent gegarandeerde veiligheid.

De veiligheid wordt versterkt met de aanvulling van de Theben-cloud. Via de Theben-cloud kunnen alle functies van LUXORliving worden aangestuurd.ierdoor is er volledige controle, gewoon via het internet.

www.theben-nederland.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl