REHAU SIGNA wandcontactdozen met Wieland GST 18 snoeren

NIEUW!

augustus 31, 2017

Vanaf oktober zijn de SIGNA IN wandcontactdozen ook standaard leverbaar met de bekende Wieland GST 18 snoeren.  Nu kunnen ze nog sneller en eenvoudiger gekoppeld worden. Bovendien blijft het mogelijk om de wandcontactdozen onderling te koppelen zonder extra kabel met behulp van de insteekcontacten aan beide zijdes van de wandcontactdozen.

Slim van binnen

De SIGNA IN wandcontactdozen konden al onderling eenvoudig en snel modulair worden gekoppeld bij bijvoorbeeld uitbreidingen in bestaande situaties, dankzij de gereedschaploze steekverbinding.

Nu is het ook mogelijk om te kiezen voor dezelfde wandcontactdoos, maar dan voorzien van een Wieland GST 18 connector met snoer. Het unieke is dat het dan nog steeds mogelijk is om een wandcontactdoos bij te plaatsen direct aan de bestaande wandcontactdoos. Het bijleggen en aansluiten van extra kabels is dus verleden tijd!

Stijlvol van buiten

Met de geringe opbouwhoogte van slechts 2 mm en de technische nauwkeurigheid draagt het vlakke afdekraam van de SIGNA IN voor wandcontactdozen en data aansluitingen bij aan de elegante en strakke lijn van de kunststof wandgoot SIGNA BASE. Het vlakke design geeft het geheel een hoogwaardig uiterlijk.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl