NIEUW: OPPLE LED-lichtlijnen

oktober 18, 2018

OPPLE Lighting heeft haar portfolio uitgebreid met een LED-lichtlijnsysteem. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren.

Simpel & Snel

Stel eenvoudig en snel uw lichtlijnsysteem samen uit het overzichtelijke OPPLE assortiment. Het is een complete familie van lichtlijnrails, LED modules, sensoren, verschillende bevestigingsmogelijkheden en stijlvolle afdekkapjes.

Slimme sensoren voor extra energiebesparing

Het OPPLE lichtlijnsysteem maakt gebruik van het slimme DALI dimbare systeem. De sensoren reageren alert op beweging en op beschikbaar daglicht. Zo wordt de lichtopbrengst continu afgestemd op de aanwezigheid van mensen en activiteit. Dit levert u gegarandeerd extra energiebesparing op.

Het assortiment

Het OPPLE lichtlijnsysteem biedt keuze uit vier verschillende bundelhoeken en drie handige bevestigingsmethoden. Monteer de lichtlijnen via een clip ten behoeve van kettingmontage, een in lengte aanpasbare staalkabel (max. 3 meter) of met een montageclip direct tegen het plafond.

Handige online configurator

Speciaal voor het OPPLE lichtlijn systeem is er op de website de OPPLE lichtlijnconfigurator. Hiermee stelt u nauwkeurig het optimale lichtlijnsysteem voor uw hal, loods of magazijn samen. U weet meteen hoeveel energie u bespaart, welke optimale combinatie van producten u nodig heeft en binnen welke termijn de investering is terugverdiend.

Geen zin in keuzestress? Neem gerust contact op met Oosterberg of de account managers van OPPLE voor het berekenen van uw optimale OPPLE LED-lijnverlichtingsplan.

Webshop Oosterberg

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl