NIEUW OPGENOMEN IN ONS ASSORTIMENT: UPS – Systemen van Socomec

februari 11, 2021

Het productportfolio van Koninklijke Oosterberg is uitgebreid met UPS systemen van onze partner Socomec, fabrikant en specialist op o.a. UPS gebied. Bij Koninklijke Oosterberg is Dave Dijkshoorn voor u de UPS specialist (0575-584089).

Met een UPS (Uninterruptible Power Supply) bent u in staat achterliggende apparatuur tijdelijk te voorzien van spanning zodra de primaire netvoeding wegvalt. Dit is zeker gewenst wanneer het voor gebruikers belangrijk is dat deze apparatuur continue van spanning wordt voorzien.

Hierbij kunt u denken aan het tijdelijk voorzien van spanning voor bijvoorbeeld het beveiligen van toepassingen binnen de industrie, utiliteit (kantoren, zorg, media) of retail omgevingen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: het beveiligen van PC’s, printers, LCD’s, kassa-systemen en terminals, productielijnen en overige kritische toepassingen.

Met de lancering van Socomec UPS systemen kan Koninklijke Oosterberg u nog beter voorzien in de juiste keuze van uw UPS systeem. Naast 1-fase oplossingen heeft Socomec als UPS specialist ook een breed scala aan 3-fase oplossingen.

Koninklijke Oosterberg helpt graag bij uw UPS vraagstuk.

Bestel hier

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl