Nieuw van Legrand Nederland: P17 Tempra PRO stekkers

februari 20, 2017

Om het installatiegemak te vergroten, lanceert Legrand Nederland CEE stekkers. Gebruikers hiervan willen kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Stekkers die een veilige connectie garanderen, weersbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. De nieuwe P17 Tempra PRO stekkers voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Deze stekkers kunnen in binnen- en buitentoepassingen worden toegepast.

Meer installatiegemak

Een gepatenteerd snelopenings-/snelsluitsysteem van de stekker en de koppelstukken zorgen voor een snelle aansluiting van de producten. Voor vlot kabelstrippen zijn de nodige markeringen voorzien op de aansluitklemmen en om een optimale trekontlasting te garanderen worden de mobiele producten altijd met draaiwartels geleverd.

Volledig assortiment

Het assortiment is beschikbaar in spanningen van 110 V, 250 V, 400 V en 500 V, zowel in IP44 als IP66/67. Legrand Nederland heeft een volledig pakket bestaande uit koppelstekkers, rechte en de haakse stekkers en met toestelcontactdozen, opbouw wandcontactdozen, half inbouw contactdozen en de half inbouw contactdozen met vergrendeling/schakelaar. De P17 Tempra PRO industriële stekkers zijn geschikt voor o.a. de voedings- en de transportsector.

Kijk hier voor meer informatie 

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl