Nieuw: JUNG eNet SMART HOME

oktober 5, 2017

Twee werelden, één systeem: eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Maar het is meer dan een nieuw systeem voor een Smart Home. Het is een heel nieuw concept. Met een alliantie van sterke merken. Waarbij voorop staat dat u als installateur uw klant een professionele installatie kunt bieden. Het systeem is veilig op verschillende vlakken. De installatie is eenvoudig. En de bediening middels een app voor smartphone is gebruiksvriendelijk, ter plekke of op afstand, en met veilige en volledig versleutelde communicatie. Het hart van dit systeem is de eNet Server.

eNet SMART HOME bestaat uit vier bouwstenen:

  • eNet SMART HOME app, voor iOS en Android, voor bediening van de eNet installatie met smartphone in de eigen thuisnetwerk omgeving.
  • eNet SMART HOME connect, is de browsergeoriënteerde inbedrijfname interface voor de installateur. Hiermee worden de eNet zenders en actoren gekoppeld, instellingen vastgelegd en gedefinieerd en diagnoses uitgevoerd.
  • eNet SMART HOME remote, voor bediening van de eNet installatie met de app, maar dan onderweg. Maximaal acht bedienapparaten kunnen worden gebruikt met één registratie.
  • eNet SMART HOME secure, eNet SMART HOME wordt beschermd door doelgerichte veiligheidsmaatregelen. Hieronder vallen de versleutelde radiografische overdracht, databeveiliging, de standplaats van de Server in Duitsland en beveiliging tegen manipulatie.

Alliantie met sterke partners

Om de gebruiker van eNet SMART HOME extra toegevoegde waarde te bieden, zetten wij in op een alliantie van sterke partners. Gezamenlijk met andere merkfabrikanten bouwen wij daarom het eNet SMART HOME systeem in zijn volle functionaliteit consequent uit.

Een professioneel systeem aanbieden samen met u

Wij zetten in op een nauwe samenwerking met u als installateur en zullen ook voor eNet SMART HOME scholingen en andere vormen van ondersteuning geven, om de consument zo een gedegen en vooruitstrevende SMART HOME installatie te garanderen.

Meer informatie over eNet SMART HOME? Ga naar www.enet-smarthome.nl
Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor de scholing? Dit vindt u op www.hateha.nl/activiteiten/scholing.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl