Nieuw in het OPPLE assortiment: LED Trunking

november 22, 2019

Ons portfolio is uitgebreid met een LED Lichtlijnsysteem. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren.

Simpel & Snel

Stel eenvoudig en snel uw lichtlijnsysteem samen uit het overzichtelijke OPPLE assortiment.
Het is een complete familie van lichtlijnrails, LED modules, sensoren, verschillende bevestigingsmogelijkheden en stijlvolle afdekkapjes.

Slimme sensoren voor extra energiebesparing

Het OPPLE lichtlijnsysteem maakt gebruik van het DALI protocol. De sensoren reageren alert op beweging en op beschikbaar daglicht. Zo wordt de lichtopbrengst continu afgestemd op de aanwezigheid van mensen en activiteit. Dit levert u gegarandeerd extra energiebesparing op.

Het assortiment

Het OPPLE lichtlijnsysteem biedt keuze uit vier verschillende bundelhoeken en drie handige bevestigingsmethoden.
Monteer de lichtlijnen via een clip ten behoeve van kettingmontage, een in lengte aanpasbare staalkabel (max. 3 meter) of met een montageclip direct tegen het plafond.

Handige online configurator

Speciaal voor het OPPLE lichtlijn systeem is er de OPPLE lichtlijn configurator. Hiermee stelt u nauwkeurig het optimale lichtlijnsysteem voor uw hal, loods of magazijn samen. U weet meteen hoeveel energie u bespaart, welke optimale combinatie van producten u nodig heeft en binnen welke termijn de investering is terugverdiend.

Geen zin in keuzestress? Neem gerust contact met ons op voor het berekenen van uw optimale OPPLE LED lijnverlichtingsplan.

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl