Nieuw element in de geïntegreerde totaaloplossing voor datacenters

LEGRAND PRESENTEERT FIBER RACEWAY Kabelgoot

juli 15, 2019

Hij is er standaard in geel, maar op aanvraag ook in oranje of zwart. De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters. Dit past volledig binnen de doelstelling van Legrand Nederland om te blijven innoveren en te komen tot een compleet programma van totaaloplossingen voor datacenters.

Compleet en veilig systeem

Fiber Raceway is een compleet systeem van kunststof gele kabelgoten, met hulpstukken, voor de aansluiting naar de dataracks in datacenters toe. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast, bieden de kabelgoten en bijbehorende hulpstukken de perfecte bescherming. Legrand biedt de kabelgoten aan in verschillende breedtes (30, 50, 100, 220, 300 en 600 mm), waarbij de uitvoering in 220 mm uniek op de markt is.

Met het Fiber Raceway kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten immers gescheiden worden van materialen in koper en dus in een afgesloten geleidingssysteem geplaatst worden, beschermd tegen compressie en buiging.

De kabelgoten en hulpstukken sluiten gemakkelijk op elkaar aan wat een makkelijke en tijdbesparende installatie garandeert. Moet het kabelgootsysteem veranderd of uitgebreid worden? Dan kan dat eenvoudig zonder de bestaande kabel te verwijderen of de installatie stil te leggen.

Fiber Raceway is gemaakt uit granulaat Noryl en volledig recyclebaar. Het systeem is zero halogeen, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en ROHS-compliant. Alle producten werden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van 10 jaar

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl