NIEUW: Eldra Montagesnoer MULTINORM Eca

Eldra MULTINORM montagesnoer voldoet aan vijf internationale normen: HAR, CPR, Lloyd’s, UL/CSA en BS.

oktober 15, 2019

Eldra montagesnoer H05V2-K/ H07V2-K MULTINORM Eca, montagesnoeren die voldoen aan vijf internationale normen: HAR, CPR, Lloyd’s, UL/CSA en BS. De nieuwe snoeren zijn gebaseerd op onze vertrouwde H05- en H07V2-K kwaliteit en zijn nu gecertificeerd voor wereldwijde toepassingen.

Vanwege deze keurmerken zijn onze MULTINORM (5-Norm) snoeren, zowel voor Nederlandse markt (CPR en HAR), scheepskeur (LIoyds), als voor de Canadese en Amerikaanse markt (UL/CSA) en Engelse markt (British Standard) geschikt. Door de soepele geleider is het montagesnoer zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk te verwerken is. Het grote voordeel van deze multi-inzetbare montage snoeren is dat er geen dubbele voorraad meer nodig is en je voor iedere toepassing altijd over de juiste kabel beschikt.

Eldra montagesnoer H05V2-K / H07V2-K MULTINORM Eca is toepasbaar in vast aangelegde en beschermde situaties, waarbij de maximale temperatuur van de geleider mag oplopen tot 90°C. MULTINORM montagesnoeren zijn, als bedrading in toestellen, schakel- en besturingskasten, bedieningspanelen, paneelbouw en of in buis- of plintsystemen een uitstekende keuze.

Specificaties:
• MULTINORM HAR, CPR, UL/CSA, British Standard
• Lloyd’s Register type approved (0,5 mm² t/m 35 mm²), toepassing: meet- en regeltechniek in de scheepsbouw
• Kan in diverse landen worden toegepast: Nederland, Amerika, Canada en Engeland
• Geschikt voor een continue geleider temperatuur van 90°C
• Eenvoudig te strippen
• Flexibele geleider

De MULTINORM snoeren zijn te verkrijgen in ringen van 100 meter, kleine kunststof haspels en box wires. MULTINORM montagesnoer kan in een groot aantal kleuren uit voorraad geleverd worden.

Ook enthousiast? Neem voor meer informatie contact op met:
Tessa Mickers, Sales Manager Industry
t.mickers@eldra.nl
+31 (0)6 – 51 68 42 87

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl