NexiTech noodverlichting; nu ook in IP65 versie!

juni 1, 2017

Eaton’s NexiTech is een modern ledarmatuur waarin betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd. NexiTech is eenvoudig te installeren en biedt een verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden. Sinds kort is NexiTech ook als IP65 armatuur verkrijgbaar.

NexiTech is een veelzijdig armatuur dat zowel geschikt is voor vluchtwegverlichting als enkel- en dubbelzijdige vluchtwegsignalering. De combinatiearmaturen zijn voorzien van high power leds aan de onderkant. Zo wordt niet alleen aangegeven waar de nooduitgang zich bevindt, maar zorgt dezelfde armatuur ook voor een goede verlichting van de vluchtweg in de directe nabijheid.

NexiTech is uitermate geschikt voor gebruik binnen. Waar u eerder al de mogelijkheid had om NexiTech d.m.v. een IP65 bak geschikt te maken als buitenarmatuur, is er sinds kort ook een standaard IP65 armatuur beschikbaar.

Alle decentrale modellen kunnen permanent en niet-permanent geschakeld worden. In permanente mode is de lichtoutput 60lm voor alle modellen. Dit garandeert een perfecte uitlichting van het pictogram volgens de NEN-EN1838 met een zo laag mogelijk energieverbruik. In noodbedrijf zal de lichtoutput afhankelijk zijn van de maximale lichtoutput van de armatuur (bijv. 250lm of 400lm). Bij de combinatie armaturen zijn de high power leds voor de vluchtwegverlichting enkel aan in nood, wat een extra energiebesparing oplevert. Ook is het mogelijk om alle decentrale armaturen binnen een project in even en oneven groepen te splitsen door middel van een dipswitch. De duurtest van de oneven groep zal 1 week na de test van de even groep plaatsvinden. Hiermee wordt voorkomen dat alle noodverlichting aan is tijdens een duurtest. Bij stroomuitval direct na een duurtest, zullen dan niet alle batterijen leeg zijn.

http://www.coopersafety.nl/
www.eaton.com/electrical

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl