Net2 Entry Touch Paneel: het slimme deurintercom systeem met Premium Touch

april 6, 2017

Het Net2 Entry Touch Paneel is het nieuwste product wat is toegevoegd aan het toegangscontrole en deurintercom assortiment van Paxton. Het paneel is voorzien van premium functies, waaronder een 7’’ kleuren touchscreen met personaliseerbare opties, waardoor het paneel geschikt is voor meerdere locaties.

De robuuste opbouw

Het paneel is eenvoudig bedienbaar via het 7-inch touchscreen. Het heeft een duurzaam en chemisch versterkt glas en het zorgt voor optimaal zicht bij zonnige omstandigheden door de anti-reflectie coating.

Slimme en simpele gebruikers interface

U kunt eenvoudig zoeken naar gebruikers met de dynamische zoekfunctie en, er is een snelle visuele herkenning voor bezoekers door het toevoegen van foto’s aan de contacten in het adresboek.

Makkelijk te personaliseren met je eigen logo

Upload uw eigen foto op het welkomst scherm. Om gebruikers eenvoudiger te vinden, kunt u ook profiel foto’s uploaden. Het geeft ook de mogelijkheid om de achtergrond van het paneel te personaliseren door een van de 9 thema’s te selecteren.

Eenvoud van een merk dat je vertrouwd

Het touch paneel is te combineren met de bestaande Net2 Entry producten en het complete Net2 toegangscontrole systeem. Het is snel en makkelijk te installeren door het gebruik van 3 plug en playmodules – monitor, paneel en controller.

Het Net2 Entry Touch Paneel is nu op nog meer locaties inzetbaar

Het paneel is in het bezit van een ringleiding aansluiting voor gebruikers met een gehoorapparaat, heeft een ruisonderdrukking wat zorgt voor heldere audio in drukke gebieden en het heeft een hoog contrast voor verbeterde leesbaarheid. Tevens heeft het touch paneel de optie groeperen wat het eenvoudiger maakt om een oproep te maken op een locatie met meerdere gebouwen.

De uitvoermogelijkheden van het paneel 

Het nieuwe touch paneel is in drie varianten verkrijgbaar:

  • Inbouw
  • Opbouw met regenkap
  • Opbouw

Meer informatie kunt u vinden op de website van Paxton.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl